Fotograaf

Welkom op mijn portfolio website, hier vind je een overzicht van mijn fotowerk als hobby fotograaf van de voorbije jaren.

De foto's die u hier kan zien zijn grotendeels gemaakt als hobby.  De betaalde opdrachten die via mijn bedrijf PhotoworkZ werden gemaakt zijn hier niet terug te vinden, behoudens enkele uitzonderingen.  Voor meer informatie aangaande mijn bedrijf PhotoworkZ verwijzen we graag naar de gelijknamige website op  http://photoworkz.be. 

 

Rudy,

Fotograaf
Londerzeel
 

PhotoworkZ website

 

 

 

Creating Mood with Light

Creating mood with light is onstaan uit een jarenlange passie voor licht en fotografie.  Door gebruik te maken van zowel natuurlijk- als kunstlicht scheppen we de juiste sfeer voor ons fotowerk.  Loop even door deze portfolio site om een idee te krijgen wat ik als fotograaf kan bieden.

Zie je jezelf als model staan voor onze lens, aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Wens je ons graag in te huren voor een fotoshoot of als huwelijksfotograaf, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Foto retouch

Een belangrijk onderdeel van fotografie is de bewerking van de foto's.  Dat wil niet zeggen van een slechte opname een perfecte foto maken. Al gebeurt het wel eens dat je met fotobewerking de meubels moet redden.  In het PhotoworkZ lab retouchen we ook jouw foto's.  Contacteer ons via de PhotoworkZ website voor meer informatie.

 

 

Nieuw fotowerk